Oportunitate unică! Aflați chiar acum cum puteți face mii de euro din vânzarea de mărțișoare fără bătăi de cap.

Contactați-ne pentru consultanță gratuită

Sau sunați acum la numărul de telefon 0748.012.898

Ne ocupăm de vânzarea mărțișoarelor en-gros către revânzători de peste 20 de ani.

De ce este o idee bună să colaborați cu noi ?

 • 1. O afacere sigură, simplă, cu o cerere mare și o marjă de profit generoasă.

  Orice fată sau femeie primește cel puțin un mărțișor de 1 martie. Multe dintre ele primesc două, trei sau chiar mai multe (de la colegi, frați, iubiți, șefi, părinți, etc.). Înmulțiți asta cu 10 milioane de doamne și domnișoare și vă veți da seama câți bani se pot face în 1-2 săptămâni.

 • 2. Dacă aveți deja o afacere, profitați de asta pentru a face mai mulți bani.

  Dacă aveți deja un spațiu comercial (un magazin, o florărie, etc) puteți profita de faptul ca oamenii vă intră oricum pe ușa și să mai faceți câteva sute/mii de euro (depinde de traficul pe care îl aveți). Ba mai mult, s-ar putea ca oamenii să intre special pentru marțișoare și să cumpere și altceva.

 • 3. Puteți construi rapid și cu investiții minime o mică afacere.

  Dacă nu aveți deja un spațiu comercial în care să vindeți mărțișoarele, acum e momentul să închiriați unul sau mai multe spații de la primărie pentru a vă amplasa o măsuță și/sau un stander de la noi. Cu o investitie mică și cu îndrumarea noastră în selectarea unei game de mărțișoare care să se vândă bine, o să faceți câteva sute/mii de euro profit pe fiecare punct de vânzare, și asta într-un timp foarte scurt.

 • 4. Vă oferim un stander gratuit, care va face singur 30% din vânzari

  Mărțișoarele ocupă în general foarte puțin loc, dar dacă programați o ședință gratuită cu noi vă vom arăta cum puteți să obțineți gratuit un stander în valoare de 300 de lei (adică un suport special pentru expunerea mărțișoarelor) care face singur 30% din vanzari și care ocupă doar un metru pătrat.

 • 5. Vă îndrumăm pas cu pas pentru a construi o afacere profitabilă.

  Nu aveți nicio idee ce presupune o afacere cu mărțișoare? Nu știți ce ați putea comanda, de ce sume, ce modele și ce adaos comercial să-ți puneți pentru a avea succes? Nu știți de ce aveți nevoie din punct de vedere legal sau cum să închiriați un spațiu? Noi vă răspundem la toate acestea GRATUIT.

Principalele avantaje

Mărțișoare deosebite, greu de găsit pe piață, lucrate cu grijă și pricepere începand de la porțelan, ceramică, sticlă de murano, lemn gravat, lemn pictat și până la felicitari personalizate, mărțișoare croșetate și multe alte tipuri de mărțișoare hand made foarte apreciate de către clienți.

 • Modele noi și unicat.
 • Mărțișoare personalizate pe dorințele clientului.
 • Seriozitate în livrare.
 • Stocuri îndeajuns de mari ca să servim orice nevoie.
 • Plată ramburs la livrare sau prin ordin de plată.

Haina il face pe om, iar ambalajul face diferența atunci când vine vorba de mărțișoare. Dar din păcate majoritatea ambalajelor de pe piață sunt la fel.

Nu și ale noastre! Noi putem face ambalaje personalizate la cererea clientului.

Mulți știu că se pot face bani frumoși din vânzarea de mărțișoare, însă puțini cunosc secretele care garantează un profit bun în acest business. Noi le știm și suntem dispuși să le împărtășim cu dumneavoastră.

Timpul trece repede, așa ca daca doriți să faceți ceva pentru a câștiga bani frumoși, acum e momentul să ne contactați.