Cel mai bun furnizor de mărțișoare en-gros personalizate

Vă putem personaliza mărțișoarele cu sigla, logo-ul și sloganul companiei dumneavoastră sau putem personaliza ambalajul mărțișorului

Suntem o firmă clujeană cu o experiență de peste 20 de ani în producerea și comercializarea mărțișoarelor en-gros și en-detail.

Asta înseamnă ca dacă veți lucra cu noi veți avea următoarele avantaje:

  1. Mărțișoare la prețuri foarte, foarte bune;
  2. Profesionalism - știm tot ce se poate ști despre acest domeniu și facem tot ce se poate ca să ne încântăm clienții;
  3. Vă punem la dispoziție orice tip de mărțișor vă puteți imagina (personalizate, handmade, ieftine, de lux, simple, etc)
Exemple de mărțișoare personalizabile

Pentru mai multe detalii și pentru oferte special gândite pe nevoile dumneavoastră
trimiteți-ne un mesaj folosind formularul de contact.

Să zicem ca aveți o pensiune și vreți să folosiți mărțișorul ca metodă de fidelizare a oaspeților dumneavoastră, dar și pentru a vă face pensiunea mai cunoscută.

În cazul acesta putem crea spre exemplu un mărțișor pandativ (care să poată fi purtat cu mândrie cu orice ocazie) și care sĂ aibă o imagine cu pensiunea dumneavoastră sau pasajul zonei plus sigla sau logo-ul pensiunii.

Un astfel de cadou sigur ar crea un sentiment special în inimile oaspeților dumneavoastră, v-ar diferenția de orice alt competitor și i-ar determina pe oameni să povestească tuturor despre dumneavoastră.

Dar acesta este doar un exemplu. Contactați-ne și haideți să vedem ce putem face pentru dumneavoastră!

Cateva detalii tehnice

Putem realiza mărțișoare personalizate din lemn tăiate prin tehnologia laser având dimensiunea maximă de 80cm x100 cmx0.6 cm (lungime x înălțime x grosime).

Putem personaliza mărțișoarele prin imprimarea logoului sau textul clientului prin gravură prin laser sau prin transfer de imagine pe lemn prin procedeu termic.

Un termen mediu de realizare a mărțișoarelor din lemn este de 7-14 zile de la BT dat de client.

De asemenea, putem personaliza și ambalajul – suportul de carton cu logoul, textul sau imaginea clientului. Cea mai utilizată dimensiune este de 5.5 cm x 9 cm dar la cerere se poate realiza și alte dimeniuni.