Cel mai bun furnizor de mărțișoare en-gros personalizate

Vă putem personaliza mărțișoarele cu sigla, logo-ul și sloganul companiei dumneavoastră sau putem personaliza ambalajul mărțișorului
 

Suntem o firmă clujeană cu o experiență de peste 20 de ani în producerea și comercializarea mărțișoarelor en-gros și en-detail

Asta înseamnă ca dacă veți lucra cu noi veți avea următoarele avantaje:

  1. Mărțișoare la prețuri foarte, foarte bune;
  2. Profesionalism – știm tot ce se poate ști despre acest domeniu și facem tot ce se poate ca să ne încântăm clienții;
  3. Vă punem la dispoziție orice tip de mărțișor vă puteți imagina (personalizate, handmade, ieftine, de lux, simple, etc)
Pandativ-personalizat-luxard2
Pandativ-personalizat-luxard
Pandativ-personalizat-Bm
Pandativ-personalizat-Bm2

 

Pentru mai multe detalii și pentru oferte special gândite pe nevoile dumneavoastră
trimiteți-ne un mesaj folosind formularul de contact.

Să zicem ca aveți o pensiune și vreți să folosiți mărțișorul ca metodă de fidelizare a oaspeților dumneavoastră, dar și pentru a vă face pensiunea mai cunoscută.

În cazul acesta putem crea spre exemplu un mărțișor pandativ (care să poată fi purtat cu mândrie cu orice ocazie) și care sĂ aibă o imagine cu pensiunea dumneavoastră sau pasajul zonei plus sigla sau logo-ul pensiunii.

Un astfel de cadou sigur ar crea un sentiment special în inimile oaspeților dumneavoastră, v-ar diferenția de orice alt competitor și i-ar determina pe oameni să povestească tuturor despre dumneavoastră.

Dar acesta este doar un exemplu. Contactați-ne și haideți să vedem ce putem face pentru dumneavoastră!

​Cateva detalii tehnice

Putem realiza mărțișoare personalizate din lemn tăiate prin tehnologia laser având dimensiunea maximă de 80cm x100 cmx0.6 cm (lungime x înălțime x grosime).

Putem personaliza mărțișoarele prin imprimarea logoului sau textul clientului prin gravură prin laser sau prin transfer de imagine pe lemn prin procedeu termic.

Un termen mediu de realizare a mărțișoarelor din lemn este de 7-14 zile de la BT dat de client.

De asemenea, putem personaliza și ambalajul – suportul de carton cu logoul, textul sau imaginea clientului. Cea mai utilizată dimensiune este de 5.5 cm x 9 cm dar la cerere se poate realiza și alte dimeniuni.

footer_decoration
logo_footer

©2018-2020 Martisoare Cadou. Toate drepturile rezervate.