Cel Mai Bun Furnizor De Martisoare En-Gros Personalizate

ITI PUTEM PERSONALIZA MARTISOARELE CU SIGLA, LOGO-UL SI SLOGANUL COMPANIEI TALE SAU PUTEM PERSONALIZA AMBALAJUL IN CARE ESTE AMBALAT MARTISORUL

​Suntem o firma clujeana cu o experienta de peste 20 de ani in producerea si comercializarea martisoarele en-gros si en-detail.

Asta inseamna ca daca vei lucra cu noi vei avea urmatoarele avantaje:

1) Martisoare la preturi foarte foarte bune;

2) Profesionalism - stim tot ce se poate stii despre acest domeniu si facem tot ce se poate ca sa ne incantam clientii;

3) Orice tip de martisor iti poti imagina (personalizate, handmade, ieftine, de lux, simple, etc);

Cate exemple de martisoare care se pot personaliza gasesti aici. 

Pentru mai multe detalii sau daca vrei oferte special gandite pe nevoile tale si dorintele tale trimite un mesaj folosind formularul de contact.

Model de felicitare cu martisor personalizat

Sa zicem ca ai o pensiune si vrei sa folosesti martisorul ca metoda de fidelizare a oaspetilor tai, dar si pentru a-ti face pensiunea mai cunoscuta. 

In cazul asta putem crea spre exemplu un martisor pandativ (care sa poata fi purtat cu mandrie si in alte ocazii) si care sa aiba o imagine cu pensiunea ta sau pesiajul care poate fi admirat in zona plus sigla sau logo-ul pensiunii. 

Un astfel de cadou sigur ar crea un sentiment special in inimile oaspetilor tai, te-ar diferentia de orice alt competitor si i-ar determina pe oameni sa povesteasca tuturor despre tine. 

Dar asta este doar un exemplu. Contacteaza-ne si hai sa vedem ce putem face pentru tine! 

Cateva detalii tehnice

Putem realiza martisoare personalizate din lemn taiate prin tehnologia laser avand dimensiunea maxima de 80cm x100 cmx0.6 cm (lungime x inaltime x grosime).

Putem personaliza martisoarele prin imprimarea logoului sau textul clientului prin gravura prin laser sau prin transfer de imagine pe lemn prin procedeu termic

Un termen mediu de realizare a martisoarelor din lemn este de 7-14 zile de la BT dat de client.

De asemenea, putem personaliza si ambalajul – suportul de carton cu logoul, textul sau imaginea clientului. Cea mai utilizata dimensiune este de 5.5 cm x 9 cm dar la cerere se poate realiza si alte dimeniuni.