- Ai un spatiu comercial si vrei sa incepi sa vinzi si martisoare in el? Ai sau vrei sa inchiriezi un spatiu de la primarie si sa faci o mica afacere din vanzarea de martisoare?  Vrei sa cumperi martisoare en-gros?

Vezi Cum Poti Castiga Intre 500 si Cateva Mii De Euro Din Vanzarea De Martisoare Fara Batai De Cap  

Chiar Daca Nu Ai Niciun Pic De Experienta In Domeniu

Sau suna acum la numarul 0748.012.898

Ne ocupam de vanzarea martisoarelor en-gros catre revanzatori de peste 20 de ani.  

De Ce Este O Idee Buna Sa Faci Aceasta Afacere Cu Noi... 

1.
O AFACERE SIGURA, SIMPLA, CU O CERERE MARE SI O MARJA DE PROFIT GENEROASA 

Orice fata sau femeie primeste cel putin un martisor de 1 martie. Multe dintre ele primesc doua - trei sau chiar mai multe (de la colegi, frati, iubiti, sefi, parinti, etc.).  Inmulteste asta cu peste 10 milioane de doamne si domnisoare si iti vei da seama cat de multi bani se pot face in una - doua saptamani.  

2.
DACA AI DEJA O AFACERE POTI PROFITA DE LUCRUL ASTA PENTRU A FACE SI MAI MULTI BANI

Daca ai deja un spatiu comercial (un magazin, o florarie, etc) poti profita de faptul ca oamenii iti intra oricum pe usa si sa mai faci cateva sute/mii de euro (depinde de traficul pe care il ai). Ba mai mult, s-ar putea ca oamenii sa intre special pentru martisoare si sa cumpere si altceva.  

3.
POTI CONSTRUI RAPID SI CU INVESTII MINIME O MICA AFACERE

Daca nu ai deja un spatiu comercial in care sa vinzi martisoarele, acum e momentul sa inchiriezi unul sau mai multe spatii de la primarie pentru a-ti amplasa o masuta si/sau un stander de la noi. Cu o investitie mica si cu indrumarea din partea noastra in selectare unei game de martisoare care sa se vanda bine, o sa faci cateva sute/mii de euro profit pe fiecare punct de vanzare, si asta intr-un timp foarte scurt. 

4.
AFLA CUM POTI PRIMI UN UN SUPORT SPECIAL PENTRU MARTISOARE (STANDER) CADOU CARE FACE SINGUR 30% DIN VANZARI

Martisoarele ocupa in general foarte putin loc, dar daca programezi o sedinta gratuita cu noi iti vom arata cum poti sa primesti gratuit un stander in valoare de 300 de lei (adica un suport special pentru expunerea martisoarelor) care face singur 30% din vanzari si care ocupa doar un metru patrat.

5.
TE INDRUMAM PAS CU PAS PENTRU A CONSTRUI O AFACERE PROFITABILA

Nu ai habar ce presupune o afacere cu martisoare? Nu stii ce ai putea comanda, de ce sume, ce modele si ce adaos sa-ti pui ca sa ai succes? Nu stii de ce ai nevoie din punct de vedere legal sau cum sa-ti inchiriezi un spatiu? Ai alte intrebari? 

>>> Click aici si programeaza o sedinta de consultanta gratuita cu noi si iti vom raspunde la toate aceste intrebari!

Ce Alte Avantaje Ai Daca Lucrezi Cu Noi

Martisoare deosebite greu de gasit pe piata si lucrate cu grija si pricepere incepand de la portelan, ceramica, sticla de murano, lemn gravat, lemn pictat si pana la felicitari personalizate, martisoare crosetate si multe alte tipuri de martisoare hand made foarte apreciate de catre clienti.

VEZI AICI MAI MULTE MODELE ›

  • Modele noi si unicat.
  • Martisoare personalizate pe dorintele clientului.
  • Seriozitate in livrare.
  • Stocuri indeajuns de mari sa servim orice nevoie.
  • Plata ramburs la livrare sau prin ordin de plata.

VEZI AICI TOATE PRODUSELE NOASTRE ›

Haina il face pe om, iar ambalajul face diferenta atunci cand vine vorba de martisoare. Dar din pacate majoritatea ambalajelor de pe piata sunt la fel.

Nu si ale noastre! Noi putem face ambalaje personalizate la cererea clientului. 

LASA-NE DATELE DE CONTACT PENTRU MAI MULTE DETALII ›

Multi banuiesc ca se pot face bani frumosi din vanzarea martisoarelor, putini stiu insa secretele care iti garanteaza un profit frumos in acest business. Noi le stim si suntem dispusi sa le impartasim cu tine.

Nu pierde timpul: Lasa-ne astazi datele de contact pentru a programa o discutie!

Sau suna acum la numarul 0748.012.898